VARSTVO OSEBNIH PODATKOV IN PIŠKOTKI


Podjetje VICTUS D.O.O. se obvezuje varovati podatke o kupcih (osebne podatke, podatke o nakupih), ki jih pridobi v spletni trgovini fusion-podloga.si in zbrane podatke uporabljati izključno za izvedbo nakupov in obveščanja. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam. Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini fusion-podloga.si je izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine.


Upravljavec spletne strani www.fusion-podloga.si.je v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja www.fusion-podloga.si zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte (uporabniško ime), kontaktno telefonsko številko, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.fusion-podloga.si. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopate do spletnega mesta.
Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.

 

Na vaš računalnik lahko www.fusion-podloga.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot so:
• identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku)
• piškotke sistema Google Analytics (za anonimno analizo obiskov spletnega mesta),
• ter piškotke vtičnika za družbena omrežja Add This.
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku fusion-podloga.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo ko zaprete spletni brskalnik, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca dalj časa.
Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom. Podatke bo ponudnik uporabljal izključno za komunikacijo z uporabnikom in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli posredujete preko elektronske pošte shop@bodifit.net. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Spletna stran fusion-podloga.si vsebuje povezave tudi na druge spletne strani. Za pogoje poslovanja, pravila zasebnosti, zaščito in varnost na drugih spletnih straneh, ki jih obiščete, ni odgovoren upravljavec spletnega mesta fusion-podloga.si.
Spletno mesto fusion-podloga.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne trgovine.

KAJ SO PIŠKOTKI
Piškotek (cookie) je majhna datoteka, ki shrani vaše spletne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj strani. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.
Piškotki so neškodljivi za računalnik in ne hranijo osebnih podatkov, pač pa s shranjenimi šifriranimi informacijami omogočajo nekatere osnovne funkcije spletne trgovine in pomagajo izboljšati vašo izkušnjo na spletni strani, nam pa omogočajo vpogled v uporabo našega spletnega mesta.
Namen piškotkov je, da na spletni strani shranijo vaše prednostne izbire in druge informacije, s pomočjo katerih se trudimo spletno stran še izboljšati. S piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov.

PIŠKOTKI, KI JIH UPORABLJA SPLETNO MESTO www.fusion-podloga.si
Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko fusion-podloga.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, ki omogočajo vašo prepoznavo, vaš seznam želja in vsebino vaše košarice ob naslednji prijavi (v kolikor ste se registrirali na fusion-podloga.si in uporabili katero od teh storitev).
Ti piškotki so potrebni za normalno delovanje spletnega mesta fusion-podloga.si. V njihovo uporabo privolite z uporabo naših storitev.
Nekateri piškotki spletnega mesta fusion-podloga.si, pripomorejo pa k boljši izkušnji uporabnika, nam pa omogočijo vpogled v uporabo naše spletne strani. Spletno mesto fusion-podloga.si uporablja sistem Google Analytics za anonimno analizo obiskov in uporabo našega spletnega mesta. Omogoča nam boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljate naše spletno mesto in kako lahko vašo izkušnjo na spletni strani še izboljšamo. Da lahko program deluje, uporablja več piškotkov za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o gibanjih na spletnem mestu brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev (več informacij o PIšKOTKIH STORITVE GOOGLE ANALYTICS IN ZASEBNOSTI.) V njihovo uporabo privolite z uporabo naših storitev.
Nekateri piškotki so namenjeni povezovanju z družbenimi omrežji za deljenje vsebin z vašimi prijatelji in znanci. Spletna trgovina fusion-podloga.si uporablja Add This vtičnik s katerim omogoča povezovanje z različnimi družbenimi omrežji (Facebook, Twitter ...). Pri tem uporablja piškotke, ki omogočajo, da lahko delite izbrano vsebino z drugimi. Ti piškotki se ne bodo naložili na vaš računalnik, če ne potrdite, da ste z njihovo uporabo seznanjeni oz. ne uporabite AddThis storitve na naši spletni strani. Več o uporabi piškotkov in pravilih zasebnosti Add This lahko preberete na HTTP://WWW.ADDTHIS.COM/PRIVACY/PRIVACY-POLICY.

Seznam vseh piškotkov si lahko ogledate tukaj: SEZNAM PIŠKOTKOV
Piškotke za anonimno analizo in vtičnik za povezavo z družbenimi omrežji lahko kadarkoli omogočite ali onemogočite oz. izbrišete iz računalnika v vašem spletnem brskalniku. Več o piškotkih in o postopkih izbrisa piškotkov v različnih spletnih brskalnikih si lahko preberete na HTTP://WWW.ALLABOUTCOOKIES.ORG.

Katere osebne podatke držimo in kako jih lahko spremenite


Poročilo o vaših osebnih podatkih lahko pridobite na povezavi GDPR poročilo. Sledite korakom za pridobitev poročila in navodilom za popravek ali popolno odstranitev vaših podatkov. Kako lahko urejate vaše osebne podatke ali jih nadzirate posamezno, je odvisno od načina oddaje podatkov pri naročilu z ustvarjanjem uporabniškega računa, naročilu kot gost, ali vpis vašega email naslova v Newsletter.
Vedno lahko izberete, ali želite prejemati promocijska obvestila, telefonske klice ali klasično pošto od podjetja Victus d.o.o.

You have successfully subscribed!